Workshop med härliga Emelie Ohlsson

I mitten på februari så träffade jag äntligen den sprudlande och härlige Emelie Ohlsson tillsammans med 9 andra fotografer för en workshop i kärleksfotografering. Vi skulle från början ha fotat på Djurgården men då vädret var lite grått och ostadigt så byttes platsen ut mot Hagaparken istället. Och jag älskar Hagaparken!

Paret vi fotade var så otroligt fina och duktiga framför kameran. Det har tagit ett tag med redigeringen då mycket annat kommit emellan men nu kan jag i alla fall lägga upp några av mina favorit. Det var en väldigt härlig liten stund, mycket lärorik! Så nyttigt att träffa flera som har fotografering som sina riktiga jobb och lära av dem.

Här är ett gäng bilder:

Nån gång snart så ska jag redigera färdigt alla, jag lovar att det inte blir det sista inlägget från workshopen 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *