Malin och Dennies bröllop

Den 13 juni fotade jag mitt första bröllop när det var dags för Malin och Dennie att gifta sig. Jag har fotat deras barn två gånger tidigare och efter andra gången i höstas frågade Malin mig om jag ville fota deras bröllop. Självklart ville jag det, läskigt men roligt! Det var riktigt pirrigt men dagen gick i ett och igår levererade jag bilderna så nu tänkte jag att det var dags att lägga upp några även här. Jag är nöjd med tanke på att det var mitt allra första bröllop, att solen strålade som besatt hela dagen. Jättehärligt för brudparet, lite mindre härligt för fotografen ljusmässigt 😉

Det var verkligen en härlig stämning dagen igenom, kärlek överallt, så mysigt. Jag är så glad att jag fick denna möjlighet, tack för det!

Förra helgen fotade jag mitt andra bröllop men mer om det i ett inlägg längre fram när bilderna är klara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *