Höst! (Igen)

Jag kan verkligen inte förstå ibland hur snabbt tiden går. Höst! Och snart November. Och sen jul... Är det någon som känner igen sig i "vi gör si och så nästa år istället?" och sen POFF står man där, exakt ett år senare och är lika oförberedd som året innan. Nästa år 😉

Personligen tycker jag att det är ganska mysigt den här perioden innan det blir alldeles för kallt. Nu är det lagom. Fortfarande löv på träd och mark, rött, gult, orange och brunt. Men ändå tända ljus på kvällarna och lite varmare mjukiskläder på. Fotomässigt blir jag lite lätt tossig när det är så vackert ute med alla färger och löv. Så tossig att barnen tröttnar på en sekund, 4-åringen är trött på att kasta löv, "Mamma, det är faktiskt inte kul att kasta löv hela tiden". Men det är ju helt omöjligt att låta bli! Nu lyckades jag inte fånga den lilla på ett enda höstkort, men den stora ställda glatt upp i ett par sekunder häromdagen i lövhögarna.

Igår åkte vi som sagt en sväng till Hagaparken, det gick okej att fota men den stålgrå himlen var inte min bästa vän. Mer om det i nästa inlägg!

Ha en fin söndagskväll. Och glöm inte att tända mysljusen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *