Fina gravida Sofia

Hej på er!

Äntligen har det blivit sommar! Idag spöregnar det förvisso men bra för blåbären intalar jag mig… 😀

Jag har hunnit fota säsongens första bröllop men visar upp bilder från det senare, så kul att vara igång med det igen.

Men för några veckor sedan lånade jag en fin gravid vän och tog med henne och hennes sambo till Årstafältet för att öva på lite motljus. Och såklart för att föreviga hennes fina mage innan bebben kommer ut om några veckor, så spännande det är när nära vänner ska få barn! Jag köpte en klänning online för att ha för utlåning i min ”gravidgarderob” och den satt som en smäck på henne. En sån där kväll när allt bara funkade, ljuset, platsen, modellen, fotografen (det behövs också ibland).

Här är några (kan omöjligt välja några få favoriter så ni får nästan se alla):

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *